4.7.2012

Kuka olenkaan.

Tuli sitten ilmoittauduttua ensi viikon keskiviikkona estekisoihin. Ei siinä mitään, mutta lähden sinne tuolla kirjavalla olennolla, eli Bambella :D Tamma ei ole ollut muutamaan vuoteen missään vieraassa paikassa ja esterataa en ole sillä ylittänyt myöskään muutamaan vuoteen.. Lahjattomat harjoittelee, vai miten se meni?

Tästä päästäänkiin hyvin aiheeseen, joka minua on mietityttänyt.. Muistatte varmaan kun tein päätöksen vähän aikaa sitten, että alan panostamaan enemmän kouluratsastukseen ja jätän hyppäämisen vähemmälle? Näin on käynytkin, esteet ovat jääneet huomattavasti vähemmälle. Muutama päivä sitten kuitenkin innostuin Bambella ylittämään muutaman esteen ja voi vitsi se oli kivaa! Tamma on niin henkeen ja vereen estehevonen ettei uskoisi. Hevonen kuumui ihan totaalisesti ja oli ihan innoissaan. Hevosesta oikeasti näki, että sillä oli hauskaa hypätä.

Karu totuushan on se, että molemmat hevoseni ovat täysin estehevosia. Bamben pääkoppa ei ikinä tule kestämään koulukisaamista ja Sallilla ei ole sellaista liikettä mitä kouluhevoselta vaaditaan, jos puhutaan VaB luokista ylöspäin. En oikein tiedä mistä päätökseni siirtyä koulupuolelle tuli. Yhtäkkiä esteet eivät vaan enään kiinnostaneet. Sallille tosin tämä päätös on tehnyt oikein hyvää. Sen liikkumistapa on muuttunut huomattavasti, joten sen kohdalla pitäydyn koulupuolella. Bambe taas nauttii hyppäämisestä, kovaa menemisestä ja kaikesta missä saa paahtaa täysiä :D

Tulin siis siihen johtopäätökseen, etten halua olla ratsastaja, joka sanoo jollekin lajille ehdottoman ei'n. Sallin kohdalla tosin teen tämän ehdottoman ei'n ja jatkan pelkkää kouluratsastusta sen kanssa, koska tämä päätös on selkeästi tehnyt hyvää tammalle. Bamben kanssa aion jatkossa myös hypätä ja kisata estepuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti