5.8.2012

Bamben paluu kilpahevoseksi!

Nämä mun päivitykset tulee hivenen myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

Oltiin 25.7 taas Lammilla iltaestekisoissa. Meiltä oli vain kaksi ratsukkoa mukana tälläkertaa. Itse starttasin Bambella 70-80cm ja 90-100cm luokat. Luokissa oli AM5 arvostelu, joten uusinnassa esteet nousivat 80cm ja 100cm korkeuteen. Viime Lammin kisoista hehkutin kuinka Bambe oli aivan mielettömän kiva vieraassa paikassa. Näissä kisoissa tamma oli vielä mahtavampi. Radoilla keskittyi 100% suoritukseen ja kiitos stubbenin estesatulan, oli istunnalla vaikuttaminen hivenen helpompaa, joten Bambe ei ollut suustakaan kovin vahva! Viime kisoissahan meillä oli ikivanha Wintecin yleispenkki, joka on mielestäni aika hirveä istua! :D

Molemmissa luokissa saatiin perusradalta nollatulos, joten päästiin sitten hetken odottelun jälkeen uusintaan. Esteethän tosissaan nousivat sen 10cm, joten vähän mietitytti mitä hevonen sanoo 100cm uusinnasta, kun Bambe sen kokoisen esteen on ylittänyt viimeksi v. 2010! 80cm uusinnassa yritin tehdä hyvin pientä tietä R-S linjalla olevalle pystylle, mikä kostautui tiputuksena. Lähestymisestä tuli liian lyhyt ja hevonen ei päässyt siitä puhtaasti yli. Mun moka, hevonen teki kiltisti mitä pyysin!

100cm uusinnassa otin varman päälle ja tein pitkät lähestymiset. Muuten uusinta meni puhtaasti, mutta se sama este kolahti tälläkin kertaa alas ja tulokseksi tästä luokasta tuli 0-4 veepeetä. Itseäni ei haitannut yhtään tuo tiputukset, koska muuten radat olivat paljon parempia ja hallitumpia kuin viime kerralla. 100cm esteet hevonen meni keveästi ja hyvin varmasti!

Messilän aluekisoista kesältä 2010. Lammin kisoista mulla ei ole mitään materiaalia, joten nämä ovat vain täytekuvia!

Eilen meillä oli tallilla omat harkkaestekisat. Osallistuin Bambella 60-70cm luokkaan. Kotona hevonen käy aina hirveän paljon isommilla kierroksilla, mitä vieraassa paikassa. Kentällä hevonen oli taas tosi vahva joka asiassa, mutta hyppäsi kuitenkin puhtaan radan! Voitettiinkin luokka vielä :) Olen niin ylpeä kirjavasta hevosestani, koska sen kanssa yhteisen sävelen löytäminen on ollut niin vaikeaa. Nykyisin tuntuu, että hevosella ratsastaminen on ajoittain jo aika helppoa ja siitä pystyy jo nauttimaankin! :) Siksi olen erittäin tyytyväinen ja iloinen jos me ratsukkona onnistutaan jossain hyvin, koska onnistumisia meidän uralla on ollut kovin vähän :)

Bambe ja minä kesällä 2012. Kuvat c Aili! Kiitos paljon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti