8.5.2012

Uusi alku!

Näin kevään ja tulevan kesän kunniaksi päätin laittaa blogin ihan uusiksi. Aloitin jo osoitteen vaihdolla koska englanninkielinen ja vielä kaksiosainen on jotenkin hankala. Ulkoasun muokkaan myöhemmin, viimeki kun käytin bloggeria, oli se hivenen toisennäköinen, joten tässä uudessa on vähän opeteltavaa! :) Toivottakaa siis tervetulleeksi RUTIINILLA- blogi ja unohtakaa se vanha osoite, sitä ei ole enää olemassa!

Tämä blogi on tarkoitettu pääasiassa hevosteni kuulumisten ja päivittäisten asioiden kirjoittamiseen. Ennen pidin paperista päiväkirjaa, mutta sellaista en ole tehnyt enää muutamaan vuoteen, joten blogi toimii siihen soveltuvana työkaluna. Tein tietoisen päätöksen siitä, etten kirjoita tänne mitään henkilökohtaista. Vaikka Jameksen elämään kuuluu muutakin kuin hevoset, niin tämä blogi on vain ja ainoastaan pyhitetty rakkaille kaviollisille.

Jos hevosaiheiset postaukset ei kiinnosta, niin voin jo nyt suositella selaimen vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolinäppäintä. MUTTA, jos hevosasiat kiinnostavat niin liittykää ihmeessä lukijoiksi ja kommentoikaa ja esittäkää toiveita. Kirjoitan kyllä tänne ihan asiatekstejäkin, mutta hevosiin ja treenaamiseen liittyen! Kirjoitan myöhemmin hevosten kuulumisia, nyt täytyy rientää nimittäin töihin!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti